MunicipiNutrició

Torna la secció #SomNutrició d’Andreu Cañellas

Els articles de salut nutricional i esportiva setmanals de Som Pollença

A principis de l’any passat, començava una nova secció de nutrició i salut a la pàgina de Som Pollença. Aquesta, de la mà d’Andreu Cañellas, torna la propera setmana amb més forces i noves temàtiques.

Andreu Cañellas (Pollença, 1997) és tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives (IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença) i estudiant del Grau d’Humanitats i Dietètica a la Universitat de Vic (Catalunya). A la secció #SomNutrició ens explicarà setmanalment diferents aspectes de l’àmbit de la salut: educació nutricional, receptes, consells, nutrició per a l’esport, beneficis d’aliments i molt més.

Per fer memòria, aquests són alguns dels seus articles anteriors:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button