MeteorologiaMunicipi

L’AEMET alerta de les baixes temperatures i es demana precaució

Es prohibeix l'esport, s'anulen les reserves als refugis i es tanquen les zones d'acampada a la Serra

S’ha activat l’alerta vermella a causa de les baixes temperatures i les fortes nevades a partir dels 600 metres d’altura a la Serra de Tramuntana. Per aquest motiu, la Conselleria i la Direcció General d’Emergències i Interior posen a disposició dels diferents municipis de l’illa, els recursos i materials necessaris en cas de procedir a actuacions d’emergència.

Per tant, les activitats esportives que es realitzen a la natura i a més dels 600 metres, queden prohibides. A més, s’han tancat algunes vies d’accés per garantir la seguretat a les carreteres i evitar incidents. L’IBANAT també ha procedit a anul·lar les reserves als refugis de la Serra i a tancar les zones d’acampada.

Recordar que la Direcció General d’Emergències quedarà a disposició dels ciutadans per a qualsevol cas. El telèfon d’emergència és el 112.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button