EsportsMunicipi

Destacada participació del Club Bàdminton Pollença en el campionat regional

El club demostra un fort compromís i rendiment en la competició regional de badminton

El Club Bàdminton Pollença va participar en un campionat regional puntuable en l’àmbit nacional, celebrat el passat 20 d’abril al Pavelló Galatzó de Calvià. Destacar la presència de les veteranes femenines del club, Anna i Katarina que van arribar a la final. Malgrat la derrota, van demostrar una notable progressió. A més, Anna també va aconseguir el tercer lloc en l’individual femení.

En l’àmbit masculí, Kang va guanyar la medalla de plata, mentre que en parella amb en Nico van obtenir el bronze en la categoria de dobles masculins. 

El Club Bàdminton Pollença agraeix als seus jugadors l’esforç i la companyonia i els encoratja per a pròximes competicions, com el pròxim campionat a Menorca i una important cita a Palma l’11 de maig.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button