Esports

El Pollença i Port F.C, a punt dels Playoffs d'ascens

Aquesta jornada ha sigut clau per a que el Pollença i Port de 1ª regional es trobi a un punt de disputar els Playoffs d’ascens a Preferent.

L’equip amateur, que havia demanat el suport al poble de Pollença a través de xarxes socials, fou recolzat per centenars de persones (i per la inestimable empenta de la Banda de Cornetes). I el propi equip, no defraudà. S’imposaren per 4-0 a l’Atlètic Sencelles, que es trobava a dos punts per damunt i a la quinta posició.

A l’equip local li falta un punt per trobar-se matemàticaments als Playoffs i, si res no falla, no hauria de tenir problemes en aconseguir-ho degut a que s’enfronten a la següent jornada l’Huialfàs, darrer classificat. Un rival teòricament assequible. I, de totes maneres, si perdéssen o l’Artà o Sencelles empatassen o perdessen, també estarien classificats. Així que es troba ben a fregar la classificació.

Hi ha dos grups a aquesta lliga de 1ª regional, aleshores, els dos primers passen directes i els 5 primers classificats de cada grup, s’enfronten entre ells en uns Playoffs que jugaren per darrer cop el 2021.

Des de la capitania de l’equip i els seus jugadors, transmetem tot el suport rebut per part de tots els assistents.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button