EsportsRestauració

Aprovada l’adjudicació del servei de bar cafeteria al pavelló de Pollença

La Junta de Govern confirma l’adjudicació del contracte per a l’explotació del bar cafeteria del Pavelló de Pollença i declara desert el lot corresponent al Poliesportiu, mentre que està pendent l’adjudicació del servei al Poliesportiu del Port

La Junta de Govern local va aprovar l’adjudicació del Contracte de concessió de serveis per a l’explotació del bar cafeteria del Pavelló de Pollença, corresponent al Lot 3. L’acord va acceptar la proposta de la Mesa de contractació, fixant un cànon anual de 3.630 € (IVA inclòs). La persona adjudicatària ha de presentar la documentació necessària en un termini de 10 dies hàbils per validar la concessió.

D’altra banda, el Lot 2, que inclou l’explotació del bar cafeteria del Poliesportiu de Pollença, es va declarar desert ja que cap oferta va ser presentada dins el termini establert. Aquest lot serà tornat a licitar amb les mateixes condicions en un futur proper.

Per últim, està en procés de proposar l’adjudicació del Lot 1, corresponent al bar cafeteria del Poliesportiu del Port de Pollença, amb un cànon anual de 4.840 € (IVA inclòs). Aquesta decisió està pendent de l’informe tècnic per avaluar les ofertes presentades.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button