MunicipiPollença

Sorgeix la ‘Plataforma Obres Capitol’

Es tracta d'una plataforma que té per objectiu ajornar les obres previstes de l'antic Cine Capitol de Pollença a causa de "l'evident impacte econòmic negatiu i les molèsties que les obres provocaran"

En resposta a les preocupacions dels comerciants locals s’ha creat la Plataforma que pretén ajornar les obres de remodelació de l’icònic edifici de Pollença. La plataforma compta amb la participació de gairebé 60 signatures de propietaris d’establiments de la zona central de Pollença que expressen la seva preocupació pel possible impacte econòmic negatiu i les molèsties que les obres podrien causar durant la temporada turística, que abasta des de març fins a finals d’octubre.

A més, la plataforma fa una crida a l’Ajuntament perquè respecti les restriccions establertes a l’Ordenança Municipal de Policia i Bon Govern, que determinen els períodes i les condicions per a la realització d’obres en zones urbanes. I també sol·liciten una reunió amb els residents i els comerciants afectats per discutir l’impacte dels treballs i accedir a la informació rellevant relacionada amb el projecte d’obres, la licitació i el contracte amb l’empresa adjudicatària.


Els membres de la plataforma expressen:

Si avui, 11 d’abril, és aquest el panorama, sens dubte, fa demanar-nos a tots: què passarà quan les obres estiguin en ple apogeu i els mesos d’estiu portin una allau de visitants?

La pregunta queda en l’aire: estem preparats per al col·lapse que s’aproxima a la temporada turística si no es prenen mesures ara?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button