Política

Avui se celebra la primera sessió plenària de l’any

Es podrà seguir en directe pel YouTube i Facebook de l'Ajuntament

Avui horabaixa hi haurà la primera sessió plenària de l’any. Arriba en un moment on hi ha diferents punts oberts, com ara el Catàleg de Patrimoni o les instal·lacions esportives del Moll. Els partits que formen el consistori ja s’han pronunciat sobre algunes d’aquestes problemàtiques. A partir de les 19,00 h de l’horabaixa es podrà seguir el ple en directe pel canal de YouTube i al Facebook de l’Ajuntament de Pollença.

En aquest fitxer hi podeu consultar l’ordre del dia de la primera sessió plenària de l’any:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X