CulturaMunicipiPollença

‘Canvi’, una exposició d’Albrecht Demitz

Una col·lecció d'obres abstractes que il·lustren la trajectòria vital i artística del pintor alemany resident a Pollença

Diumenge 2 de febrer s’inaugura ‘Canvi’ d’Albrecht Demitz, l’exposició d’hivern del Convent de Sant Domingo. Un viatge pictòric en tons ocres, terres, daurats, blancs i grisos entre el 1985 i el 2019 que ens mostrarà l’evolució de l’artista. Un home nascut a Hannover el 1947 i que fa 35 anys viu a cavall entre Pollença i Berlín. Des del comissariat del Museu pretenen acostar l’obra del pintor al públic més local, ja que les seves creacions són poc conegudes aquí. Ara bé, el seu nom ressona a escala internacional.

Els quadres que conformen ‘Canvi’ encaixen perfectament dins el món més abstracte. Unes pintures on es poden identificar els codis interiors d’Albrecht Demitz però que no comparteixen una temàtica conceptual. Representen la maduresa de l’artista en una pintura plena de buit. Una experiència de trajectes d’un país a un altre i marcada per la filosofia Zen que va trobar a l’Índia.

Així mateix, també es dedueix que és un home sensitiu i amant de la natura que, de tant en tant, es permet confeccionar escultures d’art pobre. Unes figures que realitza amb materials com la fusta, les branques, les pedres, els metalls i el rebuig que el connecten amb el seu entorn.


‘Canvi’ romandrà exposada fins al 29 de març. El públic la podrà visitar al Convent de Sant Domingo cada dia de les 10,30 h a les 13,30 h, i de les 17 h a les 20h.

Invitació a 'Canvi' d'Albrecht Demitz
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X