MES -ESQUERRAOpinióPolítica

A LA FI TENIM DIPUTAT A MADRID! EN VICENÇ VIDAL!

Vagi per davant la més sincera enhorabona a ell i al seu partit MÉS PER MALLORCA

Històricament, sempre s’ha parlat de què les Balears mai havia tingut un diputat/da que defenses els interessos dels ciutadans d’aquí. Era un debat recurrent perquè dels 8 diputats que representen les Illes sempre acabaven representant més al partit que al districte que pertanyien, i de fet, n’han passat tants, que potser només recordam al difunt president de la cambra, el Sr. Fèlix Pons. La resta, que en són un enfilall, han passat per Madrid sense pena ni glòria, però sí amb una bona nòmina.

El Diputat Vidal ha estat com el fill d’aquell matrimoni que desitja un infant, i no arriba i quan ja són majors i no en fan comptes, i arriba. Amb aquella alegria que això suposa.No obstant això, ara que ja tenim Govern a Madrid, i que tothom ha escrit la seva carta al Rei d’Orient “Sánchez”, no trobam la carta del nostre desitjat diputat Vicenç Vidal. Sense entrar en la qüestió estèril de l’amnistia, tothom, ha rebut resposta positiva a la seva carta, Canàries, País Basc, Catalunya i Galícia.

És cert que Més es presentava baix les sigles de SUMAR, però també és cert, que sens va fer creure que el diputat seria lliure dins aquest arc de Sant Martí que és SUMAR. Ens encanta sentir xerrar el diputat Vidal en mallorquí al Congrés dels Diputats, però això que hauria de ser una normalitat, no millora les nostres vides. La senyora Yolanda Díaz té un projecte per Espanya, amb tot el que significa la paraula, per tant, no era massa difícil de veure o de preveure quina seria la seva manera d’actuar.

Avui s’ha fet efectiu allò que ja es va anunciar amb el traspàs de carteres, la sortida de Podem de SUMAR, i si és cert que no tenen gaire defensa la gent de PODEMOS amb aquestes guerres caïnites internes seves, almanco moriran “con las botas puestas”. Ara tindran veu i vot i són 5 vots que el Rei d’Orient Sánchez ja no disposa. Els pressuposts aniran 174 Govern, 171 PP-VOX, i qui sap que pot passar a partir d’ara. Amb tot això, a on volia arribar és que tenim diputat, Vicenç Vidal, però recollint la famosa frase de l’ex Cap de la Casa Reial: Ni està, ni se li espera.

Ni una sola mesura s’ha negociat pels ciutadans de les Illes Balears, CAP NI UNA! No ha escrit carta al Rei d’Orient, no té arguments ni per votar en contra de res que proposi el Govern, no pot envidar encara que vagi de farol, perquè ni tenim l’amo, ni la madona, només tenim vuits i nous i cartes que no lliguen.
Sincerament, la decepció és molt gran i acabaré dient:
PARA TANTO VIAJE, NO HACÍAN FALTA TANTAS ALFORJAS

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button