Eu MollMES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Junts proposa construir el poliesportiu multifuncional a la zona del camp de futbol del Port

Construir-lo al costat de l'IES Clara Hammerl diversificaria encara més les instal·lacions esportives al Moll

Junts Avançam proposa que el nou poliesportiu multifuncional es construeixi a la zona esportiva del camp de futbol del Port de Pollença i no al solar de l’IES Clara Hammerl, com ho pretén fer l’actual equip de govern. D’aquesta manera, la majoria d’instal·lacions esportives quedarien agrupades en dos indrets municipals, com fins ara. En cas contrari, ja sumarien tres nuclis arreu del Moll. Puntualitzen que la integració de gran part d’aquestes en un mateix lloc facilitaria la seva gestió.

En el comunicat, el partit liderat per Miquel Àngel March explica que la seva proposta “implicaria un canvi puntual del planejament per augmentar l’edificabilitat”. Canvi que també permetria acollir competicions, ampliar les grades i fer nous vestuaris.

Així mateix, des de la formació política municipal expliquen que construir el poliesportiu multifuncional al costat de l’institut seria negatiu pel centre d’educació secundària. Argumenten que no permetria una futura remodelació si s’haguessin d’atendre ofertes educatives de batxillerat i formació professional. També recorden que l’IES Clara Hammerl no ha acceptat la construcció d’aquest en el seu terreny.

Podeu llegir el comunicat íntegre al seu Facebook:

https://www.facebook.com/juntsavancam/posts/3140844559277327
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button