Alternativa per PollençaJunts AvançamMunicipiPolítica

Un Catàleg de Patrimoni “mutilat” o “de rebaixes” per a l’oposició

Denuncien que en aquesta reelaboració s'exclouen cinc habitatges significatius de la primera línia del Moll

Dijous s’aprovarà el Catàleg de Patrimoni de Pollença al plenari ordinari. Ara bé, és una reelaboració del projecte constituït la legislatura anterior que no es va aprovar perquè Unió Mollera es va abstenir. L’actual equip de govern ha exclòs les cinc edificacions de la primera línia del Moll i que el Consell de Mallorca havia instat a que s’incloessin a la llista, segons expliquen els portaveus a l’oposició. Al·leguen que si els habitatges formen part de l’inventari el responsable de fer front a futures indemnitzacions, si es donàs el cas, seria l’Ajuntament. Per contra, a la proposta de Catàleg de Patrimoni s’han inclòs habitatges de Pollença i alguns entorns singulars del municipi. Espais que, també, necessiten la protecció institucional.

L’equip de govern aprovarà a la sessió plenària dit catàleg, però ho farà sense el suport de l’oposició. Asseguren que aquesta nova redacció no inclou tots els espais que mereix estar-hi i el titllen de catàleg “mutilat” o “de rebaixes”. Marina Llobera, d’Alternativa per Pollença, i Miquel Àngel March, de Junts Avançam, també coincideixen en assegurar que el fet de no incloure els cinc habitatges del Moll és una excusa per protegir als poderosos. Aquí es poden escoltar les seves posicions:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X