Esports

El pollencí Sete Benavides diu adéu al món del piragüisme professional

Sete Benavides decideix tancar el capítol del seu pas pel piragüisme professional després d’una carrera brillant que ha posat el nom de les Illes Balears en el mapa esportiu mundial.

“Después de 20 años he tomado la decisión de poner punto y final a mi carrera deportiva. Se cierra una etapa muy bonita y abro otra en la que seguiré ligado al piragüismo, que es el deporte que me lo ha dado todo”, ha declarat Benavides en un commovedor vídeo d’adeu.

Amb un total de 26 medalles internacionals, el piragüista espanyol destaca el seu èxit més gran: la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012 en la categoria C1 200 metres. A més, a escala mundial, Benavides ha aconseguit el títol de subcampió d’Europa en quatre ocasions, ha aixecat quatre medalles en Campionats del Món, sis en Campionats d’Europa. I això sense oblidar un bronze guanyat als Jocs Europeus de Minsk 2019.

“Hoy es un buen día pues para acordarme y agradecer a toda la gente que me ha apoyado durante todos estos años” expressa Benavides, que assegura que continuarà al món del piragüisme com a entrenador al Real Club Nàutic del Port de Pollença, el club al qual ha estat vinculat durant tota la seva vida.


Demà, a les 12:00 hores, es realitzarà un acte d’adeu al mateix club nàutic, on Sete Benavides oferirà una conferència de premsa per acomiadar-se públicament.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button