El PiMES -ESQUERRAMunicipiPolíticaTots per Pollença

La regidora d’EMSER respon a les denúncies recents sobre la politització de l’empresa

Es va fer públic ahir el comunicat per part de TOTS – EL PI de denúncia sobre la pressuposada “politització de l’empresa municipal de serveis EMSER”, basant-se en la seva privatització per tal de convertir-la en una extensió dels interessos polítics de la coalició governant.

L’oposició denuncià recentment la modificació dels estatuts d’EMSER per “evitar la creació d’una nova plaça de gerent adjunt”, la qual es remarcà que seria a més ocupada per una figura estretament vinculada a MÉS per Mallorca.

Per altra banda, es remarcà la col·locació de diversos càrrecs de confiança dins l’Ajuntament i la creació d’una nova plaça de gerent adjunt per EMSER amb un sou anual de 56.497,54 €. Dues places les quals es considerà passar a personal eventual i, per tant, no es realitzarà mitjançant un procés selectiu per tal de cobrir-les basant-se en el mèrit i la idoneïtat.

Davant aquesta nota de premsa, la regidora d’EMSER, Joana Aina Campomar, ha fet les següents al·legacions:

Primer, respon dient que certament s’ha modificat l’estatut per tal de crear una nova figura de gerent adjunt, perquè “creim que hi ha d’haver un temps de transició per tal d’enfortir l’impuls de què EMSER agafi més competències i posteriorment sigui necessària una agilització de les seves funcions”.

Així mateix, s’ha incidit en el punt de què no s’ha modificat realment el conveni respecte a les places esmentades. “Es volien modificar les places que al conveni són eventuals i les volíem estabilitzar mitjançant concurs d’oposició, però aquest tràmit requereix un acord amb els sindicats. Per tant, fins que arribi, mantendrem aquestes places eventuals provisionalment i de manera temporal, mentre negociam tota la classificació professional de tota la plantilla d’EMSER, ja que no es va fer anteriorment”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button