MunicipiSalut

75 casos actius segons el PAC i 220 segons la Conselleria de Salut

15/01/21 La Dra Alejandra Valero, des del PAC de Pollença, ens informa que a hores d’ara hi ha 75 casos positius per Covid19 al poble. En les darreres hores ha disminuït la xifra, que es trobava ahir en 80 casos, després d’haver-se donat 12 altes i haver-se detectat 7 nous positius.

Pel que fa a les dades arribades des de la Conselleria de Salut, segueix augmentant el nombre de casos de persones amb Covid19 al nostre municipi, havent-hi, actualment, 220. Per altra part, ja s’han donat 310 altes.

Dades Conselleria de Salut

En referència al total de positius que hi ha a les illes, la xifra es col·loca en els 10.233 casos, havent-se de destacar 4 noves defuncions.

80 casos per Covid19 segons el PAC, 217 segons la Conselleria

14/01/21 Des del PAC de Pollença, la informació actualitzada sobre la situació per Covid19, és que hi ha 80 casos actius hores d’ara, després d’haver-se donat set altes i haver-se detectat nou nous casos en les últimes hores. Així arribam a aquesta xifra rècord al municipi.

En relació a les dades obtingudes per part de la Conselleria de Salut, el nombre de persones amb Covid19 que hi ha a Pollença actualment torna a ascendir als 217 al nostre municipi.

Referent a la situació en l’ámbit balear, les Illes van superar ahir el mig miler de morts des de l’inici de la pandèmia arribant ja les 503 víctimes de la Covid19. També es sumaren cinc morts i ja en van 33 en el que duim de 2021, una xifra que reflecteix la gravetat de la situació sanitària. Mentrestant, segueix augmentant l’ocupació de les unitats de cures intensives (UCI) molt ràpidament.

78 casos per Covid19 segons el PAC, 208 segons la Conselleria

13/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que en les darreres 24 hores un total de 15 casos nous per Covid-19. Però, alhora, s’han donat vuit altes. Per tant, la xifra al municipi ascendeix a 78 casos actius ara mateix.

Per altra banda, des de la Conselleria de Salut comptabilitzen 208 casos a Pollença. Es precís recordar que les dades proporcionades per la Conselleria conten els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, els casos seguits per el PAC Pollença i altres centres.

25 nous casos per Covid19 aquest cap de setmana segons el PAC

12/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que els darrers tres dies -cap de setmana i ahir dilluns- s’han comptabilitzat un total de 25 casos per Covid-19. Però, alhora, s’han donat 25 altes. Per tant, seguim amb 71 casos actius ara mateix.

Per altra banda, des de la Conselleria de Salut comptabilitzen 201 casos ara mateix al municipi. Es precís recordar que les dades proporcionades per la Conselleria conten els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, els casos seguits per el PAC Pollença i altres centres.

71 casos de Covid segons el PAC, 177 segons la Conselleria

11/01/21 Des del PAC, la Doctora Alejandra Valero, ens ha comunicat que, el passat divendres 8 de gener, varen detectar 12 nous positius de coronavirus i es varen donar dues altes. Per tant, la data ascendeix a 71 persones contagiades.

Com ja sabeu, es dilluns ens comuniquen les dades del divendres i els dimarts, les del cap de setmana.

Quant a la informació proporcionada per la Conselleria de Salut, les dades encara no han estat actualitzades -les actualitzarem el capvespre-. Per ara, es comptabilitzen les mateixes que el passat divendres; 177 contagiats a Pollença.

A la següent imatge podeu veure els casos actius, els casos acumulats (285) i les defuncions que hi ha hagut al poble des de l’inici de la pandèmia (8).

61 casos actius segons el PAC, 177 segons la Conselleria

8/01/21 Des del PAC de Pollença, la informació actualitzada sobre la situació per Covid19, és que hi ha 61 casos actius hores d’ara, després d’haver-se donat 5 altes i haver-se detectat 3 nous casos en les últimes hores.

En relació a les dades obtingudes per part de la Conselleria de Salut, el nombre de persones amb Covid19 que hi ha a Pollença actualment torna a ascendir als 177 al nostre municipi.

Dades Conselleria Salut

Pel que fa al total de casos a les Balears, segueix augmentant de forma considerada, arribant ja als 8.500 casos actius a hores d’ara.

63 casos segons el PAC i 158 segons la Conselleria

7/01/21 La informació que arriba des del PAC és que en les darreres 48 hores s’han detectat a Pollença 20 nous positius i s’han donat només 5 altes. Això fa que la situació al poble de Pollença estigui en un total de 63 casos actius per Covid19.

Pel que fa a les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, és que a Pollença la situació ha baixat a 158 casos actius a hores d’ara, havent-se donat un total de 283 altes fins al moment.

Dades Conselleria Salut

En relació al total de casos actius que hi ha a les Balears, aquesta xifra es troba en els 7.775 i s’han registrat 4 noves defuncions.

48 casos segons el PAC, 164 segons la Conselleria

5/01/21 Des del PAC, la informació que ens arriba és que a Pollença en les darreres 24 hores s’han detectat un total de 14 nous positius, lo qual eleva la xifra de total de casos a 48, després d’haver-se donat també 10 altes.

En relació a les dades proveïdes per la Conselleria de Salut, es segueix amb un total de 164 casos actius per Covid19 al nostre municipi i s’han donat ja un total de 267 altes.

Pel que fa al total de casos a les illes, n’hi ha 8.839 a hores d’ara i s’ha detectat 1 nova mort en les darreres hores.

44 casos segons el PAC i 164 segons la Conselleria

4/01/21 Començam l’any amb un augment de casos per Covid19 segons informa la Dra Alejandra Valero des del PAC de Pollença. I és que des de dia 30 de desembre fins ahir, s’han detectat 27 nous positius i s’han donat 19 altes. Això col·loca el poble en un total de 44 casos actius.

Des de la Conselleria de Salut, afirmen que hi ha un total de 164 casos de SARS-CoV-2 actualment a Pollença. A les darreres 24 hores s’han detectat 338 nous casos a les Illes, deixant així un total de 8.843 contagiats a hores d’ara.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X