Municipi

El Govern activarà un operatiu per evitar aglomeracions aquest pont

El GOIB i el CECOPI fan un pla per evitar acumulació de gent i festes durant desembre i gener

Com és sabut, avui -i per alguns ahir dijous- comença el Pont de desembre o el Pont de la Constitució. Molta gent de l’illa que viu fora, aprofita aquests dies de vacances per tornar a casa. Alguns que són aquí també aprofiten per sortir i gaudir. Per aquest motiu, el pont de la Constitució serà clau per determinar l’evolució de la pandèmia a les Illes.

Per això, el Govern vol controlar que no es produeixin aglomeracions de persones en els principals carrers dels municipis i en altres punts, on es vigilarà de manera especial el compliment dels aforaments establerts avui dia.

El Govern es va reunir aquest dimecres amb el Centre de Coordinació Operativa Integrada (CECOPI), convocat per la Direcció General d’Emergències i Interior, per tal de marcar un protocol policial que eviti aglomeracions. A més, la intenció també és planificar l’operatiu d’inspeccions que es realitzarà durant els mesos de desembre i gener.

Es volen evitar grans concentracions de persones tant al carrer com en possibles festes il·legals que es puguin organitzar durant el pont, Nadal i les festes de Sant Antoni.

Precaució aquestes festes

A causa de la situació en la qual vivim, des del Govern es demana responsabilitat. Aquest dijous 3 de desembre s’han registrat 183 casos a Balears en les darreres 24 hores, quedant així amb un total de 25.005 casos acumulats. A Pollença, podeu veure la informació actualitzada aquí.

A més, no us oblideu que hi ha unes sancions, que com us explicàvem fa uns dies, són multes des de 25 a 600.000 d’euros.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X