Esports

Un cap de setmana de victòries pels esportistes pollencins

Aquests són els resultats esportius del 7 al 9 de maig

VICTÒRIA DEL POLLENÇA I PORT FUTBOL CLUB

El partit es va disputar el passat diumenge al camp de l’Artà, on els pollencins s’endugueren la victòria cap a casa amb un merescut 3-4. Al minut 18 Miquel Sabater encetava porteria posant el marcador a un, seguit de Dragan al minut 42 i un segon gol per part del jugador minuts després. Finalment Joan Toni Martorell marcava el darrer gol de l’equip al minut 66.

L’equip descriu a les seves xarxes l’acte com “un partidàs davant un gran rival i un gran resultat”.

A continuació, resum dels gols d’ambdós equips:

CAMPIONAT DE BALEARS DE JUDO INFANTIL I CADET

La competició es va dur a terme dissabte dia 8 a Calvià. En total hi va haver vuit representats pollencins i així quedaren en la classificació:

INFANTILS
Aleix Sebastian 1r
Pau Cifre 1r
Andreu Vila 2n
CADETS
David Huelva 1r
Núria Roca 2na
Marc Crespí 3r
Miquel Martí García 3r
Louis Price 3r

Aleix, Pau i David, que quedaren primers, estan classificats al campionat d’Espanya per representar les Balears.

Tots els primers classificats al campionat d’Espanya per representar les balears

SÈNIOR FEMENÍ CLUB VOLEI POLLENÇA

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Balears de la Segona Autonòmica femenina, que al mateix temps és la fase d’ascens a Segona Nacional. L’equip sènior femení ha aconseguit el tercer lloc. En total, jugaren tres partits perdent davant un SCANNER RIB BOATS SON FERRER i front un fort CVS T-LINK SOLLER -que es proclamaren campiones de Balears-. Diumenge, l’equip destacà 3-0 contra el CS ALAIOR. A continuació, podeu veure els resultats:

L’equip Senior Femení, aquest cap de setmana.

CURSA FELANITX EXTREM

Aquest cap de setmana també s’ha disputat la Felanitx Extrem, una cursa de 12,5 km per muntanya dins el terme de Felanitx on hi ha hagut participació pollencina de la Secció de Muntanya del Club Pollença i del Club d’Atletisme. Mateu Capllonch Bibiloni fou el primer pollencí a arribar a la meta, en un temps d’1:04:44 en 15 posició. Els següents foren Xisco Cabanellas amb un temps d’1:14:53, seguit, un minut després de Gaspar Vallés, arribant en 67 i 68 posicions. Els 73 i 74 foren Toni Perelló Valls i Carles Moll amb un temps d’1:15:34 i 1:15:35. Segons després compareixia a la línia de meta Jaime Gual en el lloc 78. També acabaren la carrera una desena de pollencins més. Destaca, l’única dona, Catalina Perelló, que acabà en el 233 lloc amb un temps d’1:48:59.

Enhorabona a tots! Aquí podeu veure tots els resultats.

Carles Moll i Toni Perelló Valls, arribant junts a la meta. Font: Caty Pons Timoner

INFANTILS FEMENÍ COLONYA DEL CB POLLENÇA JUGARAN AL CAMPIONAT DE BALEARS

Aquest cap de setmana, els dos equips infantils femenins que s’havien classificat per al campionat de Mallorca jugaren per optar al Campionat de Balears. L’equip infantil femení de segon any va guanyar classificant-se així pel Campionat d’àmbit balear. La semifinal es disputarà el pròxim 15 de maig a Bunyola.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Hola,
    Volia puntualitzar que a la Felenitx Xtrem el primer pollencí en arribar a meta fou Hamal Villar Lázaro.
    Gràcies per tenir-ho en compte per a les pròximes puntes.

Back to top button