On Pegam

Aquest dissabte, MATINAL GRATUÏTA a Porto Pi

Amb motiu del primer aniversari de les noves sales de cinema obertes vora el centre comercial Porto Pi per l’empresa OCINE, una de les empreses més fortes en el sector, la mateixa vol convidar a tots als mallorquins a gaudir dels seus equipaments de manera gratuïta.

Així doncs, aquest dissabte, oferirà una sessió matinal de cinema totalment gratuïta que començarà entre les 12.00 i les 12.30. Les entrades podràn esser recollides prèviament, el mateix dia, a les taquilles del cinema.

Set sales i 479 localitats és l’oferta per al proper dissabte, en una oportunitat per a gaudir del cinema ben acompanyat, i en les millors condicions. La cartellera que presenta el cinema aquestes setmanes és aquesta. I les pel·licules oferides el dissabte són les següents: “La puerta mágica”, “Spiderman: Across the spider-verse”, “Transformers: El despertar de las bestias”, “Rally Road Racers”, “Patti y la furia de Poseidón” i “Como Dios manda”.

Amb unes instal·lacions audiovisuals de primer nivell gairebé a estrenar i seients comfortables, totalment reclinables, OCINE Porto Pi vol situar-se com una de les millors ofertes de l’illa per gaudir del cinema i us convida a comprovar-ho.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button