MunicipiOn Pegam

#OnPegam: Fira de Son Ferriol

Diumenge torna la XXVIII edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Comercial de Son Ferriol

La XXVIII edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Comercial de Son Ferriol torna aquest diumenge amb tota la seva esplendor. Més d’un centenar de parades que inclouen maquinària agrícola, exposició d’animals, parades de venda d’alimentació, artesania i d’altres, així com propostes infantils i juvenils ompliran els carrers de la barriada de Palma.

A les 9.30 hores arrancarà la fira amb activitats d’educació canina, una missa i concursos, però no serà fins a les 11 hores quan s’inauguri oficialment amb una cercavila de Sant Antoni i els dimonis. Els visitants també podran gaudir d’una mostra de ball de bot al llarg del seu recorregut, batucada, una exposició de pintura al casal de barri, classes magistrals, mostres de ball i música en viu a càrrec de la banda Sa nostra terra.

Encara que la fira comenci oficialment diumenge avui capvespre és posa en marxa el seu programa d’activitats amb un concert solidari a l’Església Parroquial a càrrec del Cor Ciutat de Mallorca per recaptar fons en benefici d’Ucraïna. I demà horabaixa continua amb diversos tallers al casal de barri i animació infantil, demostració de karate, exhibició de ball, batucada i un mercat nocturn a la plaça del Prevere Bartomeu Font.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button