Cala Sant VicençCulturaMunicipi

L’estrena del cinema a la fresca de demà: Jurassic World Dominion

Demà a les 21.00h una nova edició del cicle de Cinema Familiar a la Fresca, i a una nova ubicació: a la Plaça dels Pins de la Cala Sant Vicenç.

Aquest cop no serà una pel·lícula 100% d’animació, com les precedents del cicle. En aquesta ocasió, la darrera pel·lícula de la saga d’aquest clàssic sobre dinosaures combina l’actuació real d’actors de renom com Sam Neil i Jeff Goldblum amb uns efectes especials aclamats per la crítica.

Degut a les històries de les pel·lícules precedents a la saga, en aquesta pel·lícula els des-extinguits dinosaures i altres espècies ancestrals com els pterosaures han sigut també objecte de modificacions d’ADN i mutacions. A més, els éssers humans ja conviuen amb ells d’alguna manera i, fins i tot, els entrenen per tal de domesticar-los i fer-los viure al seu costat i ja no com a enemics.

No obstant, el descontrol d’haver desencadenat el xoc de dos temps i espècies que volen estar al cim de la piràmide alimentària a més de l’acció encara irresponsable i sense cap tipus de bioètica d’aquest desastre, la Biosyn, segueix fent proves en favor del seu control econòmic i de poder del món, generant un altre aspecte d’una trama que gira en torn de problemàtiques que tenen a veure amb la ètica animal i la ètica dins del món de la tecnologia. També amb els perills d’alterar l’ecologia generant efectes dominó devastadors.

Així, aquesta pel·lícula ofereix una combinació d’espectacle audiovisual amb uns efectes elogiadíssims per la crítica així com la presentació de certs dilemes ètics que conviden a repensar el nostre tracte amb l’entorn, els animals i la tecnologia. Una pel·lícula que fou al moment de la seva estrena (2022), la més taquillera d’aquell any.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button