MunicipiOn Pegam

OnPegam: Festes de Sant Joan de Muro

Muro recupera les seves festes de Sant Joan que estaran plenes de diferents tipus d’actes. Avui comença el programa d’activitats amb el pregó a càrrec de Sebastià Riutort Taberner a les 20.00 hores al Claustre del Convent i finalitzaran el pròxim dia 26 amb un espectacle de focs artificials a les 00 hores a Sa Riba.

Concursos, música, animació infantil, tallers o correfocs són algunes de les activitats que estaran presents als carrers del municipi.

Aquest dissabte hi haurà una cicloturistada popular, un torneig de truc i de billar, un campionat de trial, una exposició de pintura i la festa del cavall. El diumenge se celebrarà una milla urbana, sa processó del Corpus Christi i el concert Un món de pel·lícula de la banda de música Unió artística murera.

Si voleu conèixer tota la programació completa clicau aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X