GastronomiaOn Pegam
Destacat

#OnPegam: Fira nocturna de la patata

Sa Pobla està de festa. Després de dos anys sense poder celebrar la Fira nocturna de la patata avui i demà, dies 3 i 4 de juny, a partir de les 19.30 hores la ciutadania podrà gaudir d’aquest esdeveniment amb el seu format original.

L’edició d’enguany està formada per vint restaurants i bars que cuinaran una varietat de plats amb un ingredient en comú, la patata. Bunyols de patata; pizza de patata, ventresca i ceba; gelat de patata; bomba de patata farçida de ceba caramel·litzada a la taronja i formatge de cabra; gnocchis amb salsa de tomàtiga cherry i olives negres amb alfabaguera o caragols amb allioli de patata són solament alguns dels plats que podreu trobar als estands de la Plaça Major de Sa Pobla que es convertirà durant dos dies en un gran mercat gastronòmic.

Amb totes aquestes propostes culinàries els visitants podran tastar diferentes formes de consumir la patata, des de la més tradicional fins a la més innovadora. Tot això acompanyat de l’oferta complementària de begudes on hi haurà vi, cervesa, refrescos o cafè. Els més de 70 plats que componen aquesta fira tenen preus d’entre 1 euro i 4,50 per ració.

La música també serà un altre de les protagonistes de la festa. Avui a les 19.30 hores la Banda de Música de Sa Pobla inaugurarà la fira i demà a la mateixa hora actuarà la Batukada d’Albopàs. Però això no és tot, durant aquests dos dies l’artista Jaime Castillo animarà la vetllada amb actuacions en directe.

Per a conèixer la programació completa la podeu consultar fent clic aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button