On Pegam

#OnPegam: Mallorca Live Festival

Queda un dia perquè comenci el tan esperat Mallorca Live Festival. Divendres, dissabte i diumenge milers de persones podran gaudir de les actuacions d’un gran nombre d’artistes als escenaris situats a l’antic Aquapark de Calvià.

Un dels plats forts de la inauguració de demà serà C. Tangana. Aquest dia també actuaran al mateix escenari, el d’Estrella Damm, Rigoberta Bandini, Izal, Go Cactus i Goose. A l’escenari INNSIDE by Meliá passaran artistes com Amulet o Editors. The Parrots, Delaporte i Niños Luchando compartiran l’escenari Ferry GNV. Mentre que Bradley Zero i Ana Losange tancaran els escenaris Tanqueray Do i Happening, respectivament.

Però això solament és el principi d’aquest festival. Dissabte la festa continua amb Christina Aguilera com una de les protagonistes de la jornada. Franz Ferdinand, Supregrass o Jeff Mills, entre d’altres, també animaran la vetllada amb la seva música.

Un dels artistes més esperats és la banda de rock britànica Muse que actuarà diumenge, el darrer dia del festival. Encara que Justice, The Blessed Madonna o Milky Chance també es troben entre els més destacats.

Així que tots els puguin assistir el 24, 25 o 26 de juny al Mallorca Live Festival gaudiran d’un cap de setmana ple de distints estils musicals.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X