Salut

Tres residents i set treballadors positius de Covid a la Residència de Pollença.

A la Residència Social de Santo Domingo la setmana passada un dels treballadors va resultar positiu en Covid-19. Tal com explica Tomeu Cifre, tot d’una es va activar el protocol específic de residències, tot i que finalment s’ha estès resultant positius set treballadors i tres residents. Els treballadors han hagut de fet quarantena, fet que ha dificultat la feina a la residència en tractar-se d’un lloc petit i els impediments per a traslladar treballadors d’altres llocs a causa del protocol. De totes maneres, han estat casos lleus i la majoria estan a punt de poder tornar.

Els tres residents sembla que estan amb símptomes lleus i romanen aïllats a les seves habitacions. Els desitjam a tots una ràpida recuperació

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X