Guia ComerçModa i ComplementsMunicipi

Aina Kids, des de 1965 al costat dels petits de la casa

Aquesta empresa familiar es dedica a la confecció i venda de roba infantil des del 1965. Els seus inicis van ser confeccionant a mà roba de  nounat, donant-se a conèixer per la seva perfecció i finor del cosit i l’ús de teles nobles.

Amb l’arribada de la moda confeccionada van obrir la seva tenda actual a la Plaça Vella on van destacar pel gran assortiment de producte i selecció de marques de roba i puericultura. Ràpidament, es van posicionar com a referent en el món de la roba infantil a les Illes tant per vestir-los per ocasions especials com pel dia a dia.

Actualment, disposen d’una àmplia varietat de productes de qualitat i disseny.

“Valoram especialment el producte de proximitat, els teixits naturals i ecològics i els dissenys atractius, divertits, de qualitat i confortables per a un públic des de  nounat fins a joves adolescents. Per a nosaltres és important treballar amb fibres naturals, lleugeres i també ecològiques que donin un valor especial a la peça. Valoram el producte de proximitat i que els nostres proveïdors estiguin compromesos que el món de la moda sigui sostenible en el temps. Per a això no dubtem a recórrer les millors Fires de mostres o visitar als nostres proveïdors per a trobar els productes que compleixin aquests requisits poder crear una gran selecció d’articles a les nostres botigues.”

A més, també tenen joguines pensades pels més petits, per això trien joguines sensorials que ajuden al desenvolupament intel·lectual i motor.

Així com l’edat avança ofereixen joguines tradicionals evolutives, senzilles i duraderes, dissenyades amb materials naturals com fusta o tela, enfocats a aguditzar la imaginació.

També compten amb una àmplia sel·lecció de puericultura amb tot el necessari pels petits amb una menció especial a l’assortiment de muselines de fibres de cotó o bambú. Podras trobar de tot, ja siguin objectes de decoració, vigila-bebés, o articles per acudir a l’ecola, o per a menjar o fer manualitats

AINA KIDS

Plaça Vella, 1
07460 Pollença

Tel. 971530686

boutique.aina@gmail.com


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X