Cala Sant Vicenç

Es salva el pinar de Cala Sant Vicenç

Ahir el ple del Consell va aprovar una reforma del Pla Territorial de Mallorca a fi de reduir aquells sòls urbanitzables no desenvolupats i els sòls urbans que des de fa anys no s’han executat ni tenen serveis, d’acord amb allò que estableix l’article 2 del Decret llei 9/2020 de mesures urgents de protecció del territori de les Illes Balears.

S’han requalificat un total de 700 hectàrees entre les quals hi ha el pinar de l’entrada de Cala Sant Vicenç, a l’inici del camí de Coves Blanques i la zona protegida que passa a ser sòl rústic no edificable.

Aquests terrenys tenien prevista la construcció d’un complex turístic que, amb la nova qualificació de terreny, finalment no es podrà fer.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button