Eu MollMunicipiPollençaSalut

Nova campanya de Dona Sang al municipi els dies 19 i 29 de gener

La donació voluntària de sang es podrà fer al Centre Sanitari de Pollença i a l'AAVV del Port

El Banc de Teixits Dona Sang de Mallorca ha llançat una campanya de recollida de sang al municipi de Pollença, per tal d’enfortir les reserves de sang i contribuir al benestar dels pacients que necessiten transplants. Les dues dates d’aquest esdeveniment altruista seran les següents: A Pollença, el 19 de gener de 16.30 a 21.00 hores al Centre Sanitari del Carrer Bisbe Desbach s/n. Al Port de Pollença, el dia 29 de gener en horari de 17.00 a 21.00 hores, a l’Associació de Veïns del Carrer Mestral, 15.

L’objectiu de la iniciativa és, a més de restablir les reserves de sang per a fer front a l’elevada demanda de components sanguinis per part dels hospitals en les setmanes conseqüents a les festivitats nadalenques, fomentar la donació múltiple al llarg de l’any i incrementar el nombre de nous donants. Ja que, en l’actualitat, menys del 2% de la població sana de les Illes realitza donacions de sang.

El procés de donació es fa mitjançant una punxada similar al d’una anàlisi de sang, i tot el procés dura entre 25 i 30 minuts. A la web donasang.org es pot sol·licitar cita per donar.

Requisits per donar

Els requisits per donar sang són:

  • Pesar més de 50 quilograms.
  • Tenir bona salut.
  • Tenir entre 18 i 65 anys.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button