MunicipiPollençaSalut

La presidenta Margalida Prohens col·loca la primera pedra del Centre de Salut de Pollença

L'acte es durà a terme avui dilluns, com a mostra del seu compromís amb l'atenció sanitària

En una trobada marcada per la importància i el compromís amb la salut pública, la presidenta del Govern dels Illes Balears, Margalida Prohens Rigo, presideix l’acte de col·locació de la primera pedra de l’esperat Centre de Salut de Pollença. L’esdeveniment es celebra avui dilluns 26 de febrer i reunirà a destacades autoritats locals i regionals en un gest simbòlic que marca l’inici d’una nova etapa.

La jornada ha començat amb l’arribada de la presidenta Prohens a l’Ajuntament de Pollença, rebuda pel batle Martí March. En una breu audiència s’han abordat diversos temes d’interès per al municipi i, posteriorment, s’han traslladat al Carrer Cecili Metel, on tendrà lloc l’acte principal de la jornada.

A més, han anat acompanyats de Manuela García, consellera de Salut; Javier Ureña, director general d’IBSalut; alguns representants de l’empresa constructora; la coordinadora d’IBSalut de Pollença i altres representants de l’Ajuntament.

Allà, la presidenta ha procedit a mostrar el seu compromís amb la millora de l’atenció sanitària de Pollença amb una emotiva palada de terra. Marcant així l’inici d’un ambiciós projecte que repercutirà positivament en la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button