MunicipiPollençaSalut

Trobada de suport per a persones amb diagnòstic precoç de Parkinson, organitzada per AFAMA

Una valuosa oportunitat per a conèixer vivències similars i obtenir recursos pràctics per a enfrontar el diagnòstic primerenc

L’Associació de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer (AFAMA) ha organitzat una trobada especial destinada a persones amb diagnòstic precoç de la Malaltia de Parkinson. Aquest esdeveniment es durà a terme el pròxim 6 de febrer a les 18 hores en la seu d’AFAMA, situada al Carrer de Sant Domingo, s/n, de Pollença.

El principal objectiu d’aquesta reunió és brindar un punt de partida per a aquelles persones que es troben en les fases inicials de la Malaltia de Parkinson. A través d’un espai d’intercanvi i suport mutu, es busca identificar les necessitats i desafiaments diaris que comporta aquest diagnòstic, al mateix temps que es proposa definir estratègies pràctiques per a facilitar la convivència amb el Parkinson.

Emprendre la marxa amb companyia pot fer el procés més suportable, per això, si has estat diagnosticat de Parkinson recentment, sent que encara et queda molt per saber de la malaltia o t’agradaria compartir la teva experiència amb persones que es troben en la mateixa situació i comprendre les vivències d’unes altres, aquesta és una gran oportunitat per fer-ho.

Les inscripcions per a participar en aquesta trobada estan obertes i es poden realitzar a través dels telèfons 971530252 o 629611173. A més, per a obtenir més informació, es pot contactar a través del correu electrònic info@afama-pollença.org.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button