MunicipiPollençaSalut

Les obres per al nou Centre de Salut a Pollença prendran inici el 2 de febrer

La durada estimada de les obres s'estendrà per aproximadament 14 mesos

El pròxim dia 2 de febrer marcarà l’inici del projecte de gran rellevància per a la salut i benestar dels habitants de Pollença amb el començament de les obres per a la construcció del PAC. L’Ajuntament ha confirmat la notícia després de la reunió duta a terme la setmana passada entre l’administració local, IB-Salut del Consell de Mallorca i l’empresa encarregada de l’execució de les obres.

El Consell de Govern de les Illes Balears va autoritzar la construcció d’aquest nou centre de salut i servei d’urgències d’atenció primària amb un pressupost de 4.244.228 euros. Aquest nou centre comptarà amb una superfície de 2.020 m², distribuits en 6 consultes de medicina de família, 7 d’infermeria, 1 de pediatria, 1 d’infermeria pediàtrica i 2 consultes polivalents, proporcionant una àmplia gamma de serveis mèdics per a la comunitat.

S’ha establert que el dia 1 de febrer la zona haurà d’estar completament buida de vehicles per tal d’organitzar la situació i facilitar el desenvolupament de les obres. Així mateix, entre els dies 4 i 5 de febrer es procedirà al tancament del recinte de Can Conil.

La durada estimada de les obres s’estendrà per aproximadament 14 mesos, amb la previsió que la construcció del nou centre de salut estigui finalitzada per a l’estiu del pròxim any. És important destacar que, de moment, les obres no afectaran la parada d’autobús, garantint així la continuïtat d’aquest servei de transport.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button