MES -ESQUERRAPolítica

Junts Avançam critica la “inoperància” en la gestió de les platges de l’Ajuntament

El grup municipal es queixa dels plecs sense aprovar i de la reducció de les banderes blaves a les platges del municipi

Des del partit municipal, critiquen, a través d’un comunicat que ja “som a mitjan maig i l’Ajuntament no ha aprovat els plecs tècnics i administratius que han de regir el concurs”. El partit calcula que tot aquest procés serà fins a mitjan juliol, ja que, una vegada aprovat s’haurà de publicar en el BOIB i després s’obrirà el termini per presentar ofertes a les adjudicacions dels distints serveis. Per tant, denuncien que fins juliol “els serveis no es podran oferir, a diferència d’alguns dels municipis propers, com a Alcúdia que des d’abril ja tenen les platges muntades”.

“Si a tot això li afegim que Pollença, ha perdut les banderes blaves de qualitat ambiental i turística de Cala Molins, Cala Barques i Formentor, la situació és dramàtica, resultat de la incompetència i la desídia d’un govern, que va ser molt ràpid en pujar-se els sous, però extremadament lent i incompetent en gestionar les platges del municipi”, manifesten.

“Segurament l’equip de govern seguirà posant excuses. L’any passat deien que la causa era la Covid-19, o que el permís de Costes havia arribat tard. Enguany donam per fet que la culpa serà com sempre dels altres”. El grup explica que “són males de justificar tanta desídia, incompetència i inoperància a un municipi amb les dedicacions exclusives dels regidors responsables d’aquests despropòsits: batle, regidora de Medi Ambient Maria Buades Tots per Pollença; regidor de contractació David Alonso Populars de Pollença i regidor del Port Andrés Nevado Unió Mollera Pollencina“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button