Eu MollMunicipi

Els bombers retiren un eixam d’abelles a una casa de Gotmar

El procediment va ser ràpid i exitós. Els propietaris ja poden obrir la finestra on vivien els insectes

La retirada d’eixams d’abelles necessita la intervenció dels serveis d’emergència, sobretot si es tracta, com és l’habitual, de zones de gran alçada, espais confinats o llocs de difícil accés. Quan arriba la primavera, la natura es desperta, i a més dels serveis habituals, als Bombers se’ls presenten intervencions per a retirar eixams d’abelles i vespes. Com en el cas d’aquest dimecres, que es van desplaçar a un apartament del Port de Pollença per retirar un eixam.

L’operació es va dur a terme a les 20 hores del capvespre, amb la baixada del sol. Sempre que s’hagi de retirar un eixam es recomana que sigui a darrera hora de l’horabaixa, ja que serà en aquest moment quan les abelles o vespes tinguin una menor activitat, de manera que serà més complicat que t’ataquin.

L’eixam s’havia col·locat entre la vidriera i la persiana d’una finestra que donava accés al menjador de la casa. Per tant, els propietaris no podien obrir les finestres. Finalment, va ser un procediment ràpid, els bombers el van retirar sense problemes i se’l van endur.

Vídeo de la retirada de l’eixam.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button