EducacióEu Moll

Quins petits artistes tenim al Moll!

Els concursants del IX Concurs de Dibuix 'Badia de Pollença' organitzat per l'associació Amics de Sant Antoni rebràn demà els seus premis

Entre els actes de les festes de Sant Pere s’hi troba el IX concurs de dibuix Badia de Pollença, pel qual fa ja molts anys que els nins del Port de Pollença (amb altres noms més antis com el de la ‘Setmana Nàutica’) elaboren les seves obres d’art.

Demà a les 13.00h, al saló d’actes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença, sen lliuraràn els premis als guanyadors. I avui, ens hi hem volgut acostar per fotografiar els quadres dels finalistes.

Els participants, dels CEIP Bocchoris, CEIP Miquel Capllonch i IES Clara Hammerl, s’hi han esforçat de valent per reflectir als seus dibuixos tocs mariners. Demostrant així el seu talent. Que els gaudiu. Demà en sabrem els guanyadors, que seràn obsequiats amb suculents premis per als artistes!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button