EducacióEu Moll

Entrega de premis del IX Concurs de dibuix Badia de Pollença

Com ja avançàrem ahir, els alumnes dels CEIP Bochoris i Miquel Capllonch i els de l’IES Clara Hammerl, del Port de Pollença, han participat al IX Concurs de Dibuix de la Badia de Pollença.

Organitzat per l’associació Amics de Sant Antoni, el concurs repartia avui entre els classificats finalistes premis educatius: Paquets amb estris de dibuix, llenços per a seguir dibuixant, llibres i fins i tot un dinar per als tres primers classificats al RCNPP.

El Batle de Pollença, juntament amb varis regidors, representants de l’associació organitzadora, el president del RCNPP i el Patró Major de la Confraria de Pescadors han fet entrega dels honors als alumnes.

Els dibuixos, que tenien un traç excel·lent, els podreu veure (si no els heu vist encara) a aquest enllaç a la notícia d’ahir.

Aquesta iniciativa té un doble motiu. En primer lloc, afavorir la creativitat artística dels alumnes. En segon lloc, posar en valor la nostra badia i els elements nàutics i mariners que la caracteritzen. Motius que fan valorar una mica més el lloc en que vivim.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button