Eu MollSuccessos

Nou cas d’okupació al Port de Pollença

Els individus porten setmanes negant-se a abandonar la propietat

Un nou cas d’okupació ha tingut lloc del Port de Pollença. Una situació que porta setmanes de problemàtica entre okupes i propietari.

El propietari, pollencí, declara que va assabentar-se que quatre individus havien trencat el pany de la porta d’un pis de la seva propietat. En saber-ho, va acudir a l’immoble per tal de comunicar als infractors que el pis era de la seva propietat i els pregà que l’abandonàssen.

Segons declara l’afectat, els individus són al.lots joves, d’una vintena d’anys, sense cap aparença de trobar-se en situació de vulnerabilitat.

Els individus no van acceptar sortir del pis i demanaren grans quantitats de diners

Tal i com ens explica el propietari de la vivenda, els fets van ocórrer a principi de mes, el primer cap de setmana de març.

En un primer moment, l’amo del pis intentà mitjançant la paraula convènçer els quatre individus d’abandonar la vivenda, però els okupes s’hi negaren. Els mateixos okupes declararen a les autoritats que tenien clau i que ells hi havíen pagat una quantitat de mil euros per el pis. Si això és cert o no, o a qui, es desconeix.

Més endavant, el propietari els hi oferí diners, a la qual cosa els infractors accediren en un primer moment, però demanaren una quantitat més elevada posteriorment. Així les coses, demostrant tenir una gelera endollada i que portaven més de 24 hores a la vivenda, tal i com explica el propietari, els va servir per a que davant la llei les autoritats no hi poguéssen fer res.

Els vaig oferir una quantitat de mil euros i em van refusar l’oferta, demanant-ne el triple

Declara el propietari del pis, qui vol mantenir l’anonimat

El propietari, davant la impossibilitat de fer-hi res, decidí contactar amb l’empresa “desokupa”

Davant la impotència, diu el tenidor, acabà per contractar a aquesta empresa que s’encarrega, primer, de mediar amb els okupes i, posteriorment, de no deixar entrar als inquilins un cop surten de la casa. Així, la Policia i la Guàrdia Civil ha comparegut, amb coneixement sobre la situació.

A hores d’ara, dos okupes han abandonat la vivenda i en queden dos a dins

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button