MunicipiPollença

El Consell presenta el projecte de reforma de la Carretera Vella de Lluc

El pròxim dilluns 22 la presidenta de Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot i el director insular de medi ambient, Pep Machado, el mostraran a l'Ajuntament de Pollença

Com ús contàvem a finals de setembre, el Consell de Mallorca anuncià que iniciava els tràmits per asfaltar la carretera vella de Lluc. Després de reiterades peticions dels veïns de la zona per que es canvies el paviment, recordem que en un principi, la solució per part de la Conselleria, va ser fer una prova pilot amb material ecològic. Però aquesta resposta no fou benvinguda per part del veïnats, els quals, juntament amb l’Ajuntament, pressionaren al Consell per tal d’obtenir “un paviment digne i còmode” per a les famílies que cada dia han d’accedir per un “camí dificultós i en mal estat”.

Ara, sis gairebé sis mesos més tard de la darrera manifestació dels veïns, el projecte de reforma de la carretera Vella ja està consolidat. Per aquest motiu, des del Consell, en una convocatòria de premsa, fan saber que el pròxim dilluns 22 mostraran el projecte a l’Ajuntament.

Catalina Cladera presidenta del Consell de Mallorca, Aurora Ribot consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Pep Manchado, el director insular de Medi Ambient, visitaran l’Ajuntament de Pollença on mostraran al batle, als grups polítics i als veïns de la carretera vella el nou projecte de millora perquè “el coneguin de primera mà abans que quedi exposat al públic els dies vinents”, expliquen.

Tot i això, els veïns critiquen que “ja fa un any que van convocar la primera manifestació i el camí segueix en el mateix estat”. Per això, han decidit organitzar una nova manifestació aquest dijous a les 16.30 hores al Pi de Son Grua i convocar a mitjans de comunicació per mostrar l’estat del camí un any després.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button