Municipi

Estan contents els veïns de Lluc davant el projecte presentat pel camí?

Veïna: "des de la Conselleria se'ls veuen animats a fer-mos contents perquè saben que hem patit molt i estan pendent de nosaltres"

És sabut que els veïns de Lluc no estan contents amb el camí. Com ús hem contat, el Consell de Mallorca anuncià que iniciava els tràmits per asfaltar la carretera vella de Lluc a finals de setembre. Aquest dilluns, el Consell ha presentat el projecte davant el batle, els grups polítics i els veïns de la carretera vella el nou projecte de millora del cami vell de Lluc. Per això, hem demanar als veïns què opinen sobre aquest.

N’hi ha que opten per la rapidesa i la comoditat i “només voldrien que asfaltin” i, n’hi ha que els agrada la idea del Consell d’apostar per ruta de la pedra en sec i mirar també per als senderistes. El que més els agrada als veïns de la zona és que “només puguin passar residents i autoritzats”, ja que, “es llevaria molt de tràfic i es conservaria millor el camí” i “viuríem més tranquils perquè actualment hi passa molta gent”, ens han contat. Però, aquesta mesura aniria de la mà amb què no es pogués aparcar per tot el camí i alguns veïns “estan a favor dels caravanistes, els quals aparquen allà i per tant, hi ha diverses opinions”.

Un altre inconvenient, segons expliquen, és la incorporació de balises al camí per separar el camí de vianants del de transports, ja que alguns veïns consideren que “hi ha llocs on el camí és més estret i amb les balises encara s’estrenyerà més”. Així i tot, des del Consell els han donat la paraula als veïns perquè decideixin l’ubicació ideal de dites balises. Per aquesta banda, una veïnada ens ha explicat que està “molt contenta perquè si hi ha qualque cosa que no ens agrada els podem dir i se’ls veuen animats a fer-mos contents perquè saben que hem patit molt i estan pendents de nosaltres”. Amb tot i això, expressa que la màxima dels veïns és “que siguin ràpids i des de la Conselleria ens han dit que intentaran que així sigui”.

Per al moment, “esperarem a tenir el projecte a les mans per poder-lo revisar en profunditat i veurem com evoluciona tot”, manifesten.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button