Cala Sant VicençMunicipiPollença
Destacat

Obres experimentals i promeses incomplertes per part del Consell

Aquesta setmana s'està preparant el Camí Vell de Lluc per realitzar la prova pilot

De dia 22 de juny al 5 de juliol, el Camí Vell de Lluc romandrà tancat per mor de les obres experimentals en els primers 200 metres. Com bé hem explicat a Som Pollença, és una prova pilot efectuada amb una mescla ecològica sense ciment. Aquesta pretén “respectar l’estètica tan especial d’aquest tram de muntanya de la ruta de pedra en sec“, com afirmava fa tres setmanes la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot. Durant els dies que durin les intervencions, s’habilitarà un desviament per Son Marc per tal de poder accedir-hi.

Cal recordar que des de dilluns, el departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca ja hi està treballant. És una posada a punt per començar les obres experimentals.

És la resposta a les reivindicacions dels veïns d’aquest camí. Fa temps que es queixen del mal estat del tram que va des del Pi de Son Grua fins a l’Empeltada. Tot i això, però, no és una solució del gust d’aquests. Consideren que el Camí Vell de Lluc necessita una reforma integral i no una prova pilot.

Continuen experimentant amb el Camí Vell de Lluc

L’eterna promesa de construir una rotonda a La Punta

L’eterna història d’una rotonda promesa que mai s’ha construït va començar fa uns 20 anys, explica Xisco Mas, president de l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç. “És una de les reivindicacions històriques“, ja que “fa mal accedir a la carretera principal; en tot Mallorca veuràs un accés igual“. És un tema de “seguretat“, afirma Mas, qui afegeix que “nosaltres sabem com funciona, però els que no són d’aquí ho tenen un poc complicat“.

Cada any, quan hi ha un canvi de govern insular, es diu que es farà la rotonda però no es compleix“, però a la vista està que no és així. Ara bé, l’any passat es va dissenyar, però ha quedat amb una teoria. “No crec que la facin mai“, s’aventura a preveure el president de l’AVCSV. “Serà una de les promeses polítiques que no estan pensades per ser realitzades“, ara amb l'”agreujant que són els de Podem qui tenen la competència, qui havien arribat per refer la política“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button