Alternativa per PollençaCulturaGastronomiaPollença

Tot a punt per a la Fira del Vi de Pollença

Descobreix els cellers participants i gaudeix d'una experiència vinícola única

La Fira del Vi de Pollença d’aquest any s’apropa amb promeses de delectar els paladars dels amants del vi. Amb la participació de 38 cellers mallorquins, entre ells un nou participant, així com l’entusiasme dels representants de la DO Montsant, aquest esdeveniment es durà a terme els dies 27 i 28 d’abril al claustre de Sant Domingo.

La mostra de cellers és àmplia oferint una rica varietat de vins per a tots els gustos. Hi participen: Ses Talaioles, Àngel, Son Prim, Vidal Serra, Can Vidalet, Sebastià Pastor, Can Xanet, Olorón, José L. Ferrer, Ca’n Feliu, Castell Miquel, Blanca Terra, Dalt Turó, Moritx, Miquel Oliver, Conde de Suyrot, Son Campaner, Canyelles i Batle, Son Bordils, Butxet, Pere Seda, Karretània, Can Axartell, Son Puig, Macià Batle, Binigrau, Son Ramon, Taujana, Can Coleto, Son Juliana, Vi Rei, Tianna Negre, Can Majoral / Mesquida Mora, Ses Rotes (nou celler), Son Vic de Superna, Es Verger i Es Fangar. A més, amb la participació de 18 cellers de la DO Montsant, els visitants tindran l’oportunitat de degustar fins a 250 vins diferents.

A banda de les degustacions, la fira també ofereix altres atractius. Enguany, l’Ajuntament de Pollença està col·laborant amb Vi Primitiu per oficialitzar l’agermanament entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset, obrint noves portes per a l’intercanvi d’experiències i coneixements vinícoles.

A més, no et perdis les novetats i activitats paral·leles que enriqueixen encara més l’experiència. Des d’una conferència sobre la recuperació de varietats minoritàries de vinya a les Illes Balears fins a l’exposició dels cartells que han il·lustrat les diferents edicions de la Fira del Vi de Pollença, hi ha molt per explorar i gaudir durant aquest cap de setmana vinícola.

L’horari de la fira serà de 10:00 a 20:30 h el dissabte i de 10:00 a 14:00 h el diumenge. El preu de l’entrada serà de 15 € i inclourà un val de descompte de 5 € per a la compra de vi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button