EducacióMunicipi

Xerrades sobre les TIC als alumnes de 6è de primària

El Policia Tutor de Pollença ha fet aquesta exposició al CEIP Costa i Llobera

Els telèfons mòbils igual que la resta de tecnologies suposen un perill per als més petits si no s’utilitzen de la manera adequada. Jugar en línia amb gent que coneixen està bé? Jugarien amb gent que no coneixen al carrer? I amb gent major d’edat? Estan els nens enganxats al mòbil? Aquestes són algunes de les qüestions que es van exposar ahir als alumnes de 6è de primària del CEIP Costa i Llobera de Pollença. El Policia Tutor, Carles Ferrer i Serveis Socials, foren els encarregats de fer veure als nens que “les TIC són eines boníssimes però sempre ben utilitzades”, puntualitza Ferrer.

Molts d’aquests alumnes, d’entre 10 i 11 anys, ja compten amb telèfon mòbil. El Policia Tutor ens ha explicat que en aquest cas “la prevenció és la millor feina que es pot fer”. El fet que ja es fiquin dins el món de les TIC implica començar a conèixer les xarxes socials. “A més, també juguen a jocs online entre amics, coneguts i gent desconeguda i arriben a jugar moltes hores seguides“. Per això, “els hi recalcam que primer són els deures que tenien com a nins com és jugar físicament amb els amics o les feines d’escola abans de jugar al Fortnite o estar enganxats al Tik Tok”, comenta.

Per aquest motiu, aquestes xerrades sobre les TIC mostren a l’alumnat que és important “utilitzar-lo només si es té temps després d’haver fet totes les seves obligacions”. Carles remarca que els fan veure que internet és “superbò, però hi ha coses que no són tan bones i els hi feim veure” i seguiran fent xerrades, tant a Pollença com al Port.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button