Municipi

Els veïns de la carretera vella de Lluc amenacen en denunciar al Consell

"Se'ls hi ha fet una aplicació perversa de la norma i la reivindicació va ser gairebé unànime ahir"

Ahir horabaixa, una seixentena de veïns i veïnes de la carretera vella de Lluc es van reunir per continuar amb les reivindicacions sobre el mal estat de la calçada que utilitzen per arribar fins a casa seva. A la trobada també hi van acudir representants de l’Ajuntament, de Podem Pollença i Junts Avançam.

Amenacen en denunciar el Consell

No es donen per vençuts. Actitud que va quedar demostrada, entre altres, pel manifest pronunciat per Francisca March. La veïna avui ens assegura que si a 30 de setembre encara no s’ha posat remei al mal estat de la carretera, hauran “de fer una denúncia al Consell de Mallorca per haver gastat una gran quantitat de diners públics sense resultat. Ahir ja se’n va parlar, assegura.

Ara bé, confia que “no sigui necessari, perquè els mateixos responsables s’han adonat que el que han fet no serveix per res“. “Voldria que es posassin les piles i ho fessin tot d’una“, comenta Francisca March. “Volem passes fermes.

Així mateix, la veïna de la carretera vella de Lluc explica que van acordar que demanarien que torni a ser de l’Ajuntament. “Si no hi volen arreglar des del Consell, ho farà l’Ajuntament“.

“No ha deixat mai de ser una carretera”

Se’ls hi ha fet una aplicació perversa de la norma i la reivindicació va ser gairebé unànime ahir“, afirma el batle del municipi, Tomeu Cifre. “Estaven amb una carretera que era municipal i la va agafar el Consell per millorar-la“. Ara bé, el resultat no ha estat l’esperat ni del gust dels quasi dos centenars de persones que viuen a la zona. Al considerar-lo com un camí, aquest espai no pot ser asfaltat perquè la normativa ho prohibeix. Ara bé, “no té cap sentit, perquè no ha deixat mai de ser una carretera“. “Sempre ho havia estat i no s’ha modificat”, comenta Cifre.

Els veïns del Camí Vell de Lluc exigeixen que s’asfalti

Durant la reunió, van demanar a la institució municipal que actuàs. I Tomeu Cifre afirma, i ja els hi va afirmar ahir, que si és un tema de doblers “no hi hauria cap problema“. I en la mateixa predisposició es mostren els representants dels partits a la oposició que van acudir-hi, qui “estan d’acord amb les reivindicacions i van dir que intercedirien al seu favor“. Cal recordar que els partits polítics als quals representen són els que conformen el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca.

Fa temps que els veïns de la carretera vella de Lluc traslladen la reivindicació al Consell, que n’és l’administració competent. Tot i això, “els hi donen llargues“, assegura el batle pollencí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X