FormentorMunicipiPollençaReportatges

Pollença, un plató de televisió

No és cap novetat que Pollença és l‘escenari perfecte on rodar un espot publicitari. Al llarg dels anys, el poble ha rebut visites de diferents empreses d’arreu de tot el món, que vénen a Pollença per promocionar els seus productes, de la mà del millor paisatge. Cada vegada més, la presència del municipi creix dins el context de la indústria audiovisual.

La importància de la localització a una campanya publicitaria és fonamental, i per això recorren als paisatges pollencins més idíl·lics, com són Formentor o la Fortalesa. Es poden trobar espots des de la marca Danone, fins a la marca esportiva Decathlon, passant pel perfum de Roberto Cavalli o l’empresa de telefonia mòbil Vodafone. Inclús la gama de cotxes Cupra ha batiat un cotxe amb el nom de Formentor. 

El municipi, a part d’anuncis publicitaris, també ha cridat l’atenció de grans plataformes com Netflix o BBC iPlayer. I els darrers anys s’han gravat diferents sèries com són: The Mallorca Files (2019), que va rodar a localitzacions com la Plaça Vella o el calvari; la serie Turn Up Charlie (2019), que va gravar a la Fortalesa o White Lines (2020), estrenada per maig d’enguany, on apareixen paisatges del Moll. 

A més, tampoc es queden enrere els programes de televisió. El programa de cotxes Grand Tour, d’Amazon Prime, no podia deixar passar l’oportunitat de gravar a la meravellosa carretera de Formentor. 

A continuació s’adjunten diferents enllaços d’algunes de les moltes obres audiovisuals gravades a Pollença:

Espots publicitaris:

  • Danone Oikos:
  • Vodafone:
  • Decathlon:

Series:

  • The Mallorca Files (2019):
  • Turn Up Charlie (2019):
  • White Lines (2020):

Programes:

  • The Grand Tour:

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X