CulturaMunicipi

Participa a CoronArt i deixa constància del que hem viscut

CornArt serà una exposició que deixarà constància del que hem viscut, i superat, tots junts. Imatges, vídeos i escrits nascuts durant els mesos de confinament i les primeres sortides presidiran el Claustre de Sant Domingo a partir de dia 25 de juliol. El regidor de joventut, Mateu Soler, explica que mostrarà “l’evolució que hem sofert durant aquest temps“. També posa de manifest el desig que tothom que vulgui hi participi enviant fotografies, enregistraments audiovisuals i textos dels dies confinats casa a psvcultura@ajpollenca.net amb l’assumpte “Fotos CoronArt”. D’entre tot el material del qual disposin, en faran una selecció definitiva perquè el poble en gaudeixi. Remarcar que, des de Som Pollença, també hi farem una aportació.

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/207983017130329/

Els Joves pel Canvi també participaran en l’exposició CoronArt. Ara bé, la seva aportació “serà un recull emocional de paraules i escrits”. Soler apunta que, a hores d’ara, encara no saben exactament com serà aquesta col·laboració

Altres propostes de la joventut pollencina

La joventut pollencina proposa un estiu cultural i festiu

Com bé anunciàvem la setmana passada, els i les joves del municipi es reunien virtualment per proposar activitats per realitzar durant les festes. D’aquesta trobada en van sorgir moltes idees. Mateu Soler destaca “el cinema a la fresca que es farà a Ca les Monnares“, on es projectarà “una pel·lícula apta per a menors de 18 anys“.

Així mateix, avança que per les festes de Pollença hi haurà una gimcana nocturnaque constarà de deu proves amb postes per tot el municipi”. Aquesta tindrà una durada aproximada de dues hores i “acabarà amb una pa amb oliada per a tothom“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button