EsportsEu MollMunicipiPollença

Un inici positiu i “rodat” de les estades d’estiu

"Estan molt conscienciats a rentar-se les mans i posar-se la mascareta"

La incertesa, l’aforament limitat, la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic i la mascareta van marcar l’inici de les estades d’estiu ara fa una setmana. Però, al final, aquestes no han estat cap inconvenient ni dificultat. Tot va rodat, súper bé“, assegura la regidora d’esports, Bianca Aguilar. “És vera que el primer dia hi va haver un poc de descontrol per part dels pares i dels infants pels canvis, però és normal“, reconeix. Ara bé, “la veritat és que els primers dies han anat bastant bé“.

Bianca Aguilar, Regidora d’igualtat i esports

Es dóna el ‘sus’ a les estades d’estiu 2020

Aguilar assegura que els nins i les nines els han “sorprès positivament. A més a més, celebra que siguin “els que es porten millor“. “Estan molt conscienciats a rentar-se les mans i posar-se la mascareta“, explica.

Així mateix, la regidora d’esports remarca que encara queden places lliures, tant a les estades d’estiu del Moll com de Pollença. Fet que considera que és una bona notícia, ja que significa “que ningú ha quedat defora“, una de les principals preocupacions que tenien al començar les preinscripcions.

https://www.facebook.com/esportspollensa/photos/a.2567993823245943/3314648578580460/?type=3&theater

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button