FormentorMunicipi

Pollença, escenari de Netflix una vegada més

L'estrena de la pel·lícula 'La última carta de amor' a la plataforma ha sorprès amb paisatges pollencins

Aquests dies s’ha estrenat a Netflix “La última carta de amor”. L’esperadíssima adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Jojo Moyes protagonitzada per Shailene Woodley (Saga Divergente) i Felicity Jones (La teoria del todo) pareix estar cridada a ser la gran pel·lícula romàntica de la temporada.

La història d’amor entre els protagonistes comença a Londres: es coneixen i comencen a sentir química entre ells a la Costa Blava. Però el que és cert és que totes les escenes suposadament rodades a França són a Mallorca. Aquestes escenes es varen gravar abans de la pandèmia, a finals de 2019 a la nostra illa.

Del nostre municipi, podem trobar escenaris com l’escalonada del calvari o la platja de Formentor. Dos paisatges únics, que com ús hem explicat alguna vegada, han servit d’escenari de moltes sèries, pel·lícules i espots.

La protagonista, a la carretera de Formentor

L’argument

El 1960, Jennifer (Shailene Woodley) es desperta en un hospital de Londres. No recorda res. Ni l’accident de cotxe que l’ha duit allà, ni al seu home, ni el seu propi nom. Fins que torna a casa i per atzar troba una carta amagada. Així comença a recordar a l’amant pel qual estava disposada a arriscar-ho tot.

El 2003, Ellie (Felicity Jones) busca entre els arxius del diari per al qual treballa inspiració per a una nova història. Però el que descobreix és una carta escrita quaranta anys abans en què un home li demana al seu amant que abandoni el seu marit. Ellie no pot evitar sentir-se atrapada per la intriga d’aquest romanç del passat, tot o potser a causa que ella mateixa està vivint una aventura amb un home casat. Està decidida a conèixer la sort que va córrer aquesta història d’amor, secretament confiant que inspiri el seu propi final feliç. Perquè el poder d’unes paraules pot acabar amb un romanç o revifar un amor perdut.

A continuació, pots veure el tràiler i apreciar els paisatges de l’illa i de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button