Economia

Tot a punt per la venda del nou Cupra Formentor

Ja s'accepten comandes per a aquest nou cotxe

Es sabut que la zona nord de Mallorca ha inspirat molts escenaris de rodatge. Tan de pel·lícules, series, espots publicitaris i molt més, així com vos ho vam explicar fa uns mesos. Aquesta vegada s’ha anat més enllà ja que un dels models de Cupra, ha tret un cotxe sota el nom de ‘Formentor’.

Amb la tornada de l’estiu i l’inici de setembre comença el compte enrere per a la fabricació d’un dels models més esperats per Cupra, la marca de vehicles d’orientació esportiva de Seat.

Segons ha assenyalat Seat, el Cupra Formentor entrarà en producció en l’últim quadrimestre de l’any, és a dir en qüestió de setmanes. Juntament amb el Cupra Formentor també començarà a produir-se el nou Seat León PHEV, la variant híbrida.

Ja s’accepten comandes d’aquest nou Cupra Formentor. Aquesta variant empra el motor de gasolina de 2 litres i 310 cavalls de potència. En aquest cas el propulsor està associat amb una caixa de canvis DSG de doble embragatge amb set velocitats i amb el sistema de tracció integral 4Drive. Tot això per garantir el màxim dinamisme a un vehicle amb una estètica molt cridanera.

El Cupra Formentor té una longitud de 4,45 metres, una amplada de 1,83 metres i una alçada de 1,51 metres. La seva distància entre eixos és de 2,68 metres.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button