AlimentacióGuia Comerç

Eu Serral, delícies gurmet i menjar tradicional

Eu Serral, també conegut com a Cas Gavallí, és una carnisseria – xarcuteria gurmet situada al carrer Cecili Metel, regentada per Toni. Aquesta botiga oberta cada dia té de tot pels paladars més exquisits, carns selectes de la millor qualitat, embotits i formatges gurmet locals i importats, productes alimentaris superiors, una bodega per tots els gustos i fins i tot caviar.

“Sempre intentam sorprendre el client amb productes que no es troben per tot i que són d’una qualitat molt alta a preus raonables”.

A part de tot això, també trobaràs menjar per emportar casolà de receptes tradicionals. Pollastres a l’ast i l’estrella deu Serral és la porcella rostida que es pot comanar per a rostir a casa o ja preparada per a menjar amb guarnició i tot.

“Tot el que feim de part de carnisseria i menjar per emportar és fet nostre, ho feim amb amor i bones maneres perquè el client quedi satisfet i torni”.

EU SERRAL GOURMET
Carrer de Cecili Metel, 20, 07460 Pollença, Illes Balears
Tel.971533691
https://eu-serral-gourmet.negocio.site/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button