AlimentacióMunicipi

La carnisseria La Vall, ara també a Alcúdia

Una empresa de confiança que també trobareu al municipi veí

La coneguda carnisseria ‘La Vall‘, ja emblemàtica al municipi després d’obrir les portes dels seus negocis tant al Moll com a Pollença, obre ara les seves portes al municipi veí: Alcúdia.

Si desitjau tant els seus productes càrnics som els seus saborosos menjars per endur, que ens faciliten la vida, la trobareu ara també al Port d’Alcúdia.

Col·laboració amb Agro Mart

Des que obrí el seu primer establiment al Port de Pollença el 2014, d’aquí poc farà ja 10 anys, i el seu segon aquest mateix any a Pollença, la carnisseria La Vall ha sigut una empresa familiar on els seus gerents, amb experiència a l’hostaleria i el sector càrnic, han oferit el millor servei i productes des de la experiència i la proximitat.

Ara, la seva nova situació a Alcúdia, en col·laboració amb Agro Mart i situant-se la carnisseria dintre d’un complexe on s’hi podrà trobar l’oferta d’altres productes per omplir la cistella, es troba dintre del supermercat situat al carrer Carrer Mar i Estany número 2. Així, els clients que acudeixin a la carnisseria tindràn aprop una altre oferta variada i viceversa, facilitant la compra de productes de proximitat en el mateix complexe.

Els productes

La nova carnisseria La Vall oferirà els productes als quals ja ens té avasats als establiments de Pollença i el Moll.

La Vall‘ s’ha centrat en la venda de productes càrnics en tots els seus talls: ternera, bou, vaca, mè, porc, conill, etc., oferint en alguns casos la producció ja facilitada en la preparació, ja feta per ells de forma casolana, com per exemple, d’arrebossats. No disposarà en aquesta ocasió de productes de matança ni xarcuteria, que sí podreu trobar en altres estants de la superfície.

Del que clarament disposarà serà de la venda d’una oferta ample i variada de menjars per endur, tal i com ja fa als establiments de Pollença i Moll. Tapes i pollastres a l’ast, plats elaborats com currys, pastes amb carn, lasanyes, canelons, albergínies farcides, banderilles, … la millor oferta tradicional i de qualitat.

L’atenció de sempre

La carnisseria La Vall és un comerç de proximitat i de venda de productes locals. Per això, l’empresa s’ha preocupat de contractar treballadors locals, amb experiència i que puguin donar una atenció propera i de qualitat.

Així, les encarregades elegides per despatxar els productes són dues persones d’Alcúdia i que porten anys treballant al sector.

Na Mari i na Gladis, que treballaren durant molts anys a l’antiga carnisseria ‘Ca’n Ramis’, posaràn els seus coneixements a disposició dels clients.

La carnisseria La Vall posarà a la seva disposició al seu nou local comercial d’Alcúdia la seva filosofia de sempre amb que s’ha guanyat la confiança aquí al municipi de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button