AlimentacióGastronomiaPollença

La formatgeria artesana pollencina, Sa Cabreta, finalista al Campionat dels Millors Formatges d’Espanya 2024

Sa Cabreta arriba a la final del Campionat dels Millors Formatges d'Espanya de GourmetQuesos amb un formatge de cabra jove pasteuritzat

El Campionat dels Millors Formatges d’Espanya 2024 de GourmetQuesos selecciona els millors formatges nacionals valorant aspectes com el color, la textura, l’olor, el sabor i la persistència de cadascuna de les mostres. Prop de 900 mostres, 60 jutges, dues fases classificatòries, 20 categories, 60 finalistes i 1 guanyador comparteixen aquest esdeveniment.

Les semifinals, celebrades els dies 5 i 6 de març a l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme de Madrid, van reunir 880 referències provinents de tot el país, establint un nou rècord de participació. En aquest punt, els 100 formatges que competiran en la darrera fase d’aquesta edició ja han estat anunciats. La formatgeria Sa Cabreta (Formatges Tramuntana, Pollença) ha assolit la final en la categoria de Cabra Jove Llet Pasteuritzada.

El 22 d’abril, en el marc del 37è Saló Gourmets, es revelarà qui ha triomfat en cadascuna de les categories, seleccionats per un comitè de 40 especialistes. Aquells que s’hagin classificat en primera posició seran els aspirants al reconeixement de Millor Formatge d’Espanya 2024.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button