Guia Comerç

"Espai artesanal" ofreix tallers d'artesania gratuïts

Amb motiu de la celebració dels dies europeus de l'artesania

L’Associació d’Artesans de Pollença oferirà aquesta cap de setmana, a “Espai Artesanal”, tallers d’artesania gratuïts per a celebrar els dies europeus de l’artesania.

Aquesta setmana, del 2 al 7 d’abril, és la setmana dels dies de l’artesania a Europa. Uns dies on es posa en valor la confecció de productes manufacturats. Productes de proximitat, únics, irrepetibles i amb nom i cognom dels seus autors.

En el context de la producció en sèrie i la des-personalització del treball a nivell global, a Pollença tenim la sort de gaudir d’un teixit productiu singular que connecta la creació artística, la utilitat i la tradició reificats en les seves elaboracions.

Tallers gratuïts i coincidint amb el mercadet de segona mà: una oportunitat per fer bones compres

Aquest cap de setmana, amb l’edició de primavera d’aquest espai compartit, no sols es podràn observar i comprar aquestes produccions, sinó que també, celebrant aquests dies i aquesta professió tan dedicada, es podrà aprendre a a elaborar productes similars de motu propi.

Aprendre a treballar amb el torn, a confeccionar una escombra tal i com es feia a mitjans del segle passat , confeccionar una corbata… I també activitats pensant en els més petits: bisuteria infantil i personalització de bosses.

Programa de actividades

Sábado 6/4/24

de 10 a 12 h – Los secretos del papel maixé 

de 12 a 14 h – Cómo se hace una escoba

de 16 a 18 h – Taller de estampación téxtil – personaliza tu bolsa (a partir de 8 años)

de 18 a 20 h – El torno cerámico

Domingo 7/4/24

de 10 a 11 h – Bisutería “zero waste”

de 11 a 12 h – Taller de bisutería creativa para niños/as (a partir de 6 años)

de 12 a 14 h – Cómo se hace una corbata

Todas las actividades son gratuitas

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button