Junts AvançamPolítica

Junts Avançam denúncia la incomunicació del batle

Els horaris dels plens extraordinaris dificulten la participació de l'oposició

El grup de l’oposició Junts Avançam demana a Tomeu Cifre que pacti amb els diferents grups municipals els horaris dels plenaris extraordinaris que es convoquen. La reducció dels plens ordinaris a un cada dos mesos, dificulta els drets de control i seguiment de les accions de govern.

Per aquests motius, Junts Avançam denúncia que “el ple extraordinari convocat per aquest divendres a les 10h, és un ple sense comissió informativa prèvia al plenari, aquestes comissions informatives faciliten poder revisar la documentació amb cert temps de marge”.

A més, aquest plenari no recull les demandes que es varen realitzar el passat mes de març al batle. Ni dona espai per poder debatre mocions o fer noves preguntes. La solució que proposen és canviar la realització d’aquests al dijous vespre.

“Els regidors tenim deure d’assistir, però exigim que es pacti amb els portaveus i que es respecti amb un horari, per tal de fer-ho compatible i no haver de fer deixadesa de funcions amb la tasca com a treballadors”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X